Mijn Manier van werken

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op verschillende behandelmethodes. Ik heb mijn kennis en ervaringen

samengevoegd tot mijn eigen werkwijze. De belangrijkste twee componenten zijn mijn kennis van de Chinese Geneeskunde (TCG) en Reiki.

 

Van kinds af aan weet ik dat ik zeer gevoelig ben voor energie, en daaruit is mijn keuze voor Reiki ontstaan. Ik zocht een methode die aansloot bij hetgeen wat ik voel en kan met mijn handen. Reiki is voor mij slechts de theorie achter mijn gevoel voor energie. Deze twee samen zorgen ervoor dat ik het lichaam van mijn patiënt goed kan aanvoelen en energetische blokkades makkelijk op te sporen zijn. 

TCM kwam op mijn pad tijdens de opleiding Acupressuur voor paarden. De gedachtegang van TCM zorgde bij mij direct voor een punt van herkenning. Iets waarvan ik dacht dat het vreemd was bleek al eeuwen geleden vastgelegd te zijn in een geneeskunde! Super gaaf om deze theorie nu te gebruiken in mijn behandeling, maar ook in mijn dagelijks leven! 

De klachten van mijn patiënten bekijk ik altijd van meerdere kanten. De pijnklacht blijkt meer dan eens een uiting te zijn van een probleem dieper in het lichaam. Door goed te kijken en te luisteren naar het verhaal van de patiënt (mens of paard) kan ik een inschatting maken waar het probleem ligt. We gaan er mee aan de slag en meer dan eens stuit ik op een wirwar aan disbalans in het lijf. Door langzaam de balans in het lijf te herstellen trekken de pijnklachten weg en komt er een nieuwe en krachtige balans tot stand. 

Wil je meer over mij weten? Klik dan hieronder en lees mijn blog waarin ik meer over mijzelf vertel!

Relax, Reload, UnLocked

Praktijk UnLocked            Email: info@praktijkunlocked.com

Haarlem                            Tel.: +31 (0)6 12 58 95 71             
KvK: 68678096 
BTW: NL002025430B25              

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle