top of page

Waarom doe ik wat ik doe? 

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op verschillende behandelmethodes; acupunctuur, traditionele massage, Reiki en Guasha. Alles in combinatie met mijn sterke gevoel voor energie zorgt voor een passende behandeling bij elk lichaam. 

Van kinds af aan weet ik dat ik zeer gevoelig ben voor energie, en daaruit is mijn keuze voor Reiki ontstaan. Ik zocht een methode die aansloot bij hetgeen wat ik voel en kan met mijn handen. Reiki is voor mij slechts de theorie achter mijn gevoel voor energie. Deze twee samen zorgen ervoor dat ik het lichaam van mijn patiënt goed kan aanvoelen en energetische blokkades makkelijk op te sporen zijn. 

Tijdens mijn studie tot acupuncturist leerde ik dagelijks meer over de Chinese geneeskunde en de geweldige theorie hierachter. Ik ben nog steeds iedere keer verbaasd over de manier van denken en de werking van het menselijke lichaam. 
Mij is steeds duidelijker geworden dat lichaam en geest niet gescheiden kunnen worden. Fysieke klachten kunnen een mentale oorzaak hebben en mentale klachten kunnen fysieke oorzaak hebben. Het ene kan niet losgemaakt worden van het andere, maar het is aan mij de kunst om uit te vinden wat de oorzaak is en wat het gevolg. Een soort kip en ei verhaal!

 

bottom of page