top of page
Energetische behandeling paard
Acupressuur behandeling Paard


Prijs per behandeling € 55,- (excl. reiskosten)
De duur van de behandeling is ongeveer 50 minuten. 

Mijn acupressuur behandelingen zijn gebaseerd op de Chinese geneeswijze (TCM). Het is een holistische behandeling waarbij niet alleen wordt gekeken naar de klachten, maar ook naar het verleden van het paard, de huidige leefomstandigheden en het trainingsniveau. Ik zal hieronder in grote lijnen uitleggen wat mijn behandeling precies doet:

Elk lichaam heeft een balans welke ons op de been houdt. Echter wil dit niet zeggen dat dit de meest optimale balans is. Door het stimuleren van bepaalde energiepunten kunnen we ervoor zorgen dat het lijf opzoek gaat naar een nieuwe, verbeterde balans. Door de balans in het lichaam te herstellen zullen klachten afnemen. 

Een acupressuur behandeling kan ingezet worden bij een groot scala aan klachten, zowel emotioneel als fysiek. Van rugklachten tot diarree en van hoesten tot veranderingen in het gedrag. 

Na een behandeling adviseer ik twee dagen rust. Zo geef je het energiesysteem de tijd om zich te herstellen en op zoek te gaan naar zijn nieuwe balans.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van de essentiële oliën van Young Living. De oliën ondersteunen de behandeling en zorgen er op een mooie manier voor dat de behandeling nog dieper inwerkt op het systeem van het paard. Na afloop van de behandeling blijven de olien hun werk doen, ondanks dat ik er niet meer bij ben.

Bij sommige paarden kan het helpen om de olie nog een aantal dagen na de behandeling te blijven gebruiken. Er kan dan ook bij mij een proefflesje gekocht worden. Indien gewenst kan de olie ook in nieuwverpakking aangeschaft worden. 

Twijfel je of een behandeling voor jouw paard de oplossing is?

Stuur me gerust een berichtje zodat we even kunnen sparren over de klacht en de aanpak.

bottom of page