Stoelmassage op locatie

Meer en meer horen we over mensen die thuis zitten met een burn out. Mensen zijn overwerkt en kunnen geen energie meer vinden om hun dagelijkse taken goed uit te voeren. Onderzoek wijst uit dat een 15 minuten durende massage een zeer positief effect kan hebben op uw (mentale) gezondheid !
 

Met mijn stoel kom ik overal, kantoren, evenementen, maneges... verzin het en ik kom graag de genodigden voorzien van een heerlijke stoelmassage!

De stoelmassage duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. De focus tijdens de massage ligt voornamelijk op de nek, schouders en de rug; de gebieden die het meest te lijden hebben onder onze huidige levensstijlen. Denk aan de uren die wij achter een computer doorbrengen, of op onze mobiele telefoons, de constante prikkels die ons hoofd en ons lijf te verwerken krijgen. Je lijf zal je dankbaar zijn dat je even de tijd neemt om alle prikkels uit te zetten en te genieten van een ontspannende aanraking. 

Een combinatie van Thaise massage, ontspanningsmassage en Reiki zorgen ervoor dat ik genoeg tools heb om mijn massage per persoon aan te passen. Ieder mens en ieder lijf is anders, ik zorg ervoor dat mijn massage volledig aangepast is aan de needs van de persoon die op mijn stoel plaats neemt.

 

Ik werk graag met essentiële oliën en ook tijdens de stoelmassage kan ik deze inzetten. De geur en werking van de olie zorgt voor extra ontspanning welke nog doorwerkt op het moment dat de massage voorbij is. 

Organiseer je binnenkort een evenement? Of vind je de gezondheid van je medewerkers belangrijk en gun jij ze die 15 minuten ontspanning? Neem dan contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte!

Stoelmassage Artison.JPG
IMG-0179.JPG
IMG-20200704-WA0002.jpg
IMG-9891.JPG
Stoelmassage Artison2.JPG