20210411_Esmee-420 paint.jpg
Acupressuur behandeling Paard


Prijs per behandeling € 55,- (excl. reiskosten)
De duur van de behandeling is paard afhankelijk. 

Mijn acupressuur behandelingen zijn gebaseerd op de Chinese geneeswijze (TCM). Het is een holistische behandeling waarbij niet alleen wordt gekeken naar de klachten, maar ook naar het verleden van het paard, de huidige leefomstandigheden en het trainingsniveau. Ik zal hieronder in grote lijnen proberen uit te leggen wat mijn behandeling precies doet:

Elk lichaam heeft een balans welke ons op de been houdt. Echter wil dit niet zeggen dat dit de meest optimale balans is. Door het stimuleren van bepaalde energiepunten kunnen we ervoor zorgen dat het lijf opzoek gaat naar een nieuwe, verbeterde balans. 

Een acupressuur behandeling kan ingezet worden bij een groot scala aan klachten, zowel emotioneel als fysiek. Van rugklachten tot diarree en van hoesten tot veranderingen in het gedrag. 

Na een behandeling adviseer ik twee dagen rust. Zo geef je het energiesysteem de tijd om zich te herstellen en op zoek te gaan naar zijn nieuwe balans.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van de essentiële oliën van Young Living. De oliën ondersteunen de behandeling en kunnen er op een mooie manier voor zorgen dat deze nog dieper inwerkt op het systeem van het paard. Na afloop werken de oliën nog even door. Indien nodig kan ik adviseren een klein flesje te kopen om in de dagen na de behandeling het paard verder te ondersteunen.