top of page
Acupunctuur behandeling

Prijs eerste behandeling € 65,- dit is inclusief intake gesprek

Prijs per vervolg behandeling € 60,-

We gaan als eerst je klachten bespreken zodat ik een beeld kan vormen van jouw gezondheid. Als het beeld duidelijk is en ik een diagnose heb kunnen stellen gaan we aan de slag.

Ik maak gebruik van de naalden en indien nodig andere tools om een optimaal resultaat te behalen. 

 

Bang voor naalden? Geen probleem! Laat mij dit op voorhand weten zodat ik de behandeling daar op aan kan passen.

De eerste afspraak inclusief intake duurt ongeveer 75 tot 90 minuten.

Vervolg afspraak duurt max. 60 minuten.

f46491_3213b1fcb326453a87a7765f6da4617d~mv2_edited.jpg
Energetische behandeling

Prijs per behandeling € 60,-


De behandeling begin ik altijd met een massage van de nek, schouders en rug. Tijdens deze behandeling maak ik gebruik van verschillende tools zoals Guasha, essentiële oliën en wissel ik Reiki en standaard massage technieken met elkaar af. Indien geschikt voor jouw lichaam en passend bij jouw klacht worden er in overleg ook cups gebruikt.
 

De olie waarmee ik zal masseren kiezen we samen uit. Hierbij kijk ik vooral naar de klachten en gaat het erom dat je kunt genieten van de heerlijke geuren van de olie. De essentiële oliën waar ik mee werk zijn van pure kwaliteit en staan bekend om hun krachtige werking. Het grootste voordeel van werken met de olie is dat deze zijn werk blijft doen zelfs al de massage al voorbij is.

 

Deze behandeling duurt max. 60 minuten. 

Reiki behandeling

Prijs per behandeling € 55,-

Reiki staat bekend om zijn uitermate zachte en effectieve werking. Door mijn handen op verschillende plekken op het lichaam te houden optimaliseer ik de doorstroom van energie en kan ik indien nodig blokkades oplossen.

Energieblokkades kun je het beste zien als een kleine verkeersopstopping. De energie stroomt nog wel, maar kan moeite hebben om op de juiste snelheid door het lichaam te stromen. Blokkades kunnen voor verschillende klachten zorgen; denk hierbij aan koude ledematen, spanningspijnen in (voornamelijk) de nek/schouders of rug en hoofdpijn. Met de Reiki Massage kunnen we blokkades aanpakken wat ervoor zorgt dat de energie weer optimaal door het lichaam stroomt.

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Energetische behandeling Kort

Prijs per behandeling € 35,- 

Deze behandeling is vooral geschikt voor acute klachten zoals nek,schouder, rug en hoofdpijn.
Tijdens deze behandeling zal ik de nek, rug en schouders masseren met essentiële oliën. Ik maak hierbij gebruik van verschillende massagetechnieken. Indien nodig zal er ook gebruik gemaakt worden van de Guasha steen of de cups om dieperliggende blokkades op te heffen. 

Deze behandeling duurt 25 minuten

 

MVDL-20190829-80.jpg

Ik ben regelmatig op deze geweldige plek te vinden!
Wil je aanhaken op deze locatie in Noord Holland? 
Let me know!

bottom of page