top of page
Reiki behandeling

Prijs per behandeling € 52,50,- (excl. reiskosten)

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Dit is een behandeling waarbij kleding aangehouden kan worden.
Reiki staat bekend om zijn uitermate zachte en effectieve werking. Door mijn handen op verschillende plekken op het lichaam te houden optimaliseer ik de doorstroom van energie en kan ik indien nodig blokkades oplossen. Energieblokkades kun je het beste zien als een kleine verkeersopstopping. De energie stroomt nog wel, maar kan moeite hebben om op de juiste snelheid door het lichaam te stromen. Blokkades kunnen voor verschillende klachten zorgen; denk hierbij aan koude ledematen, spanningspijnen in (voornamelijk) de nek/schouders of rug en hoofdpijn. Met de Reiki Massage kunnen we blokkades aanpakken wat ervoor zorgt dat de energie weer optimaal door het lichaam stroomt.

f46491_3213b1fcb326453a87a7765f6da4617d~mv2_edited.jpg
MVDL-20190829-80.jpg
Energetische massage inclusief etherische olie

Prijs per behandeling € 57,50 (excl. reiskosten)

Deze behandeling duurt 60 minuten.


De behandeling begin ik altijd met een heerlijke massage van de nek, schouders en rug. Tijdens deze behandeling wissel ik Reiki, standaard massage technieken, acupressuur en Guasha therapie met elkaar af. Het volledige lichaam zal behandeld worden, echter ligt de focus op de achterkant van het lichaam.  ​
 

De olie waarmee ik zal masseren kiezen we samen uit. Hierbij kijk ik vooral naar de klachten en gaat het erom dat je kunt genieten van de heerlijke geuren van de olie. De etherische oliën waar ik mee werk zijn van Young Living en staan bekend om hun krachtige werking. Het grootste voordeel van werken met de olie is dat deze zijn werk blijft doen zelfs al de massage al voorbij is. 

* Voor deze behandeling is het noodzakelijk om de bovenkleding uit te trekken.
** Indien gewenst kan er een flesje met de olie bij mij gekocht worden.

Energetische behandeling inclusief etherische olie kort*

Prijs per behandeling € 30,- (excl. reiskosten)

Deze behandeling duurt 25 minuten

Tijdens deze behandeling zal ik de nek, rug en schouders masseren met etherische oliën. Ik maak hierbij gebruik van verschillende massagetechnieken. Indien nodig zal er ook gebruik gemaakt worden van de Guasha steen om dieperliggende blokkades op te heffen. 

*LET OP: Deze behandeling is alleen te boeken vanaf twee personen op hetzelfde adres.

20220414_184503.jpg
Kaart reading

Prijs per reading € 14,95

De kaart reading is uitermate geschikt voor iedereen die meer inzicht wilt krijgen op zijn/ haar leven. Sta je op een kruispunt en weet je niet welke kant je op moet? Weet je niet of je die keuze waar je voor staat NU moet maken of dat je nog even moet wachten ? De kaarten zullen je op een subtiele manier een duwtje in de juiste richting geven.

 

De reading doe ik door mijn energie af te stemmen op die van jou. Energie kent geen tijd of plaats en juist dat zorgt ervoor dat de kaarten welke ik trek specifiek voor jou bedoelt zijn. Aanwezig zijn bij een reading is dus niet nodig, mag uiteraard wel als je daar behoefte aan hebt. 

De reading boek je makkelijk door mij te mailen met een recente foto en eventueel de vraag waar je antwoord op wenst te ontvangen. De reading ontvang je vaak al binnen 2 dagen in je mailbox. 

Je krijgt van mij een volledig verslag van de kaarten welk getrokken zijn en eventueel een etherische olie welke je kan ondersteunen in je huidige proces. 

Ik kom op veel verschillende plekkken voor de behandelingen. Deze was er wel echt één voor in de boeken! 

bottom of page