Reiki behandeling

Prijs per behandeling € 50,- (excl. reiskosten)

Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Dit is een behandeling waarbij kleding aangehouden kan worden.
Reiki staat bekend om zijn uitermate zachte en effectieve werking. Door mijn handen op verschillende plekken op het lichaam te houden optimaliseer ik de doorstroom van energie en kan ik indien nodig blokkades oplossen. Energieblokkades kun je het beste zien als een kleine verkeersopstopping. De energie stroomt nog wel, maar kan moeite hebben om op de juiste snelheid door het lichaam te stromen. Blokkades kunnen voor verschillende klachten zorgen; denk hierbij aan koude ledematen, spanningspijnen in (voornamelijk) de nek/schouders of rug en hoofdpijn. Met de Reiki Massage kunnen we blokkades aanpakken wat ervoor zorgt dat de energie weer optimaal door het lichaam stroomt.

Deze behandeling geef ik bij u thuis. Alle benodigdheden neem ik mee zodat u optimaal kunt ontspannen.

Ik kom op veel verschillende plekkken voor de behandelingen. Deze was er wel echt één voor in de boeken! 

MVDL-20190829-12_edited.jpg
MVDL-20190829-80.jpg
Energetische behandeling inclusief essentiële oliën

Prijs per behandeling € 55,00 (excl. reiskosten)

Deze behandeling duurt 60 minuten.


De behandeling begin ik altijd met een heerlijke massage van de nek, schouders en rug. Voor deze behandeling is het dus noodzakelijk om de bovenkleding uit te trekken. 

Ik spoor eventuele blokkades op en besteed hier extra aandacht aan. Tijdens deze behandeling wissel ik Reiki, standaard massage technieken en Thaise massage technieken met elkaar af. Het volledige lichaam zal behandeld worden, echter ligt de focus op de achterkant van het lichaam.  ​
 

De olie waarmee ik zal masseren kiezen we samen uit. Hierbij kijk ik vooral naar de klachten en gaat het er om dat u kunt genieten van de heerlijke geuren van de olie. De essentiële oliën waar ik mee werk zijn van Young Living en staan bekend om hun krachtige werking. Ik kies ervoor om met deze olie te werken doordat ik zelf heb mogen ervaren hoeveel ze op lichamelijk en emotioneel vlak teweeg kunnen brengen. Het grootste voordeel van werken met de olie is dat deze zijn werk blijft doen zelfs al de massage al voorbij is. 

Ook deze behandeling geef ik bij u thuis. Na de behandeling ruim ik al mijn spullen op en kun jij lekker op de bank ploffen om verder te ontspannen. 

* Voor deze behandeling is het noodzakelijk om de bovenkleding uit te trekken.
** Indien gewenst kan er een flesje met de olie bij mij gekocht worden.

Energetische behandeling op afstand

Prijs per behandeling € 25,-

Deze tijden vragen om aanpassingen. Het geven van massages en behandelingen in deze Covid tijd is niet altijd gewenst. Gelukkig kun je energetisch werk ook op afstand doen. Het is niet per definitie nodig dat je bij mij in de buurt bent om te kunnen genieten van een behandeling. 
Ik kan op afstand contact met je maken en je op deze manier helpen stress los te laten, je lichaam te ontspannen en je naderhand informatie geven over je klachten. Desgewenst kunnen we kijken of ik een olie in de kast heb staan welke jouw lichaam kunnen helpen zelf te herstellen. 

Loop je ergens tegen aan maar twijfel je of deze behandeling jou zou kunnen helpen? Bel me gerust op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

MVDL-20190829-77_edited.jpg