top of page

Welkom bij praktijk UnLocked

NIEUWSFLASH

Na lange tijd bij de mensen thuis te zijn geweest voor de behandelingen is het moment daar dat ik een eigen praktijk ga openen!  In mijn nieuwe huis in Den Bosch is daar de ruimte voor vrij gekomen en zal ik vanaf half oktober mensen kunnen ontvangen in mijn eigen praktijk aan huis!
Uiteraard blijven de paardenbehandelingen gewoon op de locatie van het paard. 

 

Vanuit mijn passie; het helpen van mensen en dieren, heb ik mijn praktijk opgericht.

Mijn behandelingen hebben de Chinese geneeskunde als basis. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van tools als acupunctuur naalden, massage, cupping, Guasha, Moxa en essentiële oliën. Ook mensen met naaldenangst zijn bij mij aan het goede adres. Bij hen maak ik gebruik van de gouden Ankh, een naald welke op de huid gezet wordt in plaats van er doorheen gaat.  

Ik werk met zachte handen en het hoofddoel is om ontspanning en balans terug in het lichaam ter brengen.

Een ongemak ontstaat vaak vanuit een disbalans. Ons lichaam is een ster in het compenseren van een probleem, totdat het niet meer gaat en je lichamelijke klachten krijgt. 

Samen met jou ga ik opzoek naar de kern van jouw pijn/ongemak/klacht. Waar komt deze vandaan? Heeft deze een pure fysieke of ook mentale/emotionele/ spirituele oorzaak? Uiteraard gaan we daar de behandeling volledig op afstemmen.

 

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen?  Neem dan contact met mij op via de chatknop, de mail of telefoon!

Veel liefs,
Esmée

Reiki massage

Sindskort is mijn basis in 's-Hertogenbosch.
Op aanvraag ben ik nog steeds beschikbaar in omgeving Haarlem, Den Haag en Naaldwijk. 

bottom of page