Welkom bij praktijk UnLocked


Super leuk dat je op mijn website komt kijken! 

Wellicht heb jij, of je paard, last van (vage) lichamelijke klachten en weet je niet goed bij wie je terecht kunt?
Zit je tegen een burn out aan en weet je niet waar je de energie vandaan moet halen om de dag door te komen?
Zitten je schouders volledig vast door het vele thuiswerken?  
Of heb je mij aan het werk gezien terwijl ik een paard aan het behandelen was en ben je nieuwsgierig naar wat ik nu precies doe? 

Wat je reden ook is; ik ben blij dat je er bent! Op mijn site zal ik zo goed  mogelijk uit proberen te leggen wie ik ben en wat ik doe.

 

Vanuit mijn passie; het helpen van mensen en dieren, heb ik mijn praktijk opgericht.

Naast het geven van ontspannende en stress verlagende behandelingen zet ik mensen graag aan het denken. Ik probeer de kern van jouw probleem te achterhalen door te luisteren naar je verhaal, niet alleen het verhaal wat je mij verteld door middel van woorden, maar door juist te luisteren naar het verhaal van jouw lichaam. Ik kijk altijd met een holistische blik naar mijn patiënt. Ik werk vanuit de Chinese geneeskunde en zie lichaam en geest als één geheel. Functioneert het ene niet optimaal dan heeft het andere daar uiteindelijk ook last van. Wij gaan er samen achter komen wat voor jou de beste aanpak is. 

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Veel liefs,
Esmée

Volg je mijn avonturen ook al via Instagram?