Welkom bij praktijk UnLocked


Super fijn dat je er bent.

 

Vanuit mijn passie; het helpen van mensen en dieren, heb ik mijn praktijk opgericht.

Mijn behandelingen bestaan uit een combinatie van acupressuur, massage, Reiki en Guasha. De sessie wordt volledig aangepast aan jouw lichaam, geen behandeling is hetzelfde.

Ik probeer de kern van jouw pijn/ongemak/klacht te achterhalen door te luisteren naar je verhaal, niet alleen het verhaal wat je mij verteld door middel van woorden, maar door juist te luisteren naar het verhaal van jouw lichaam.

Ik kijk altijd met een holistische blik naar mijn patiënt. Ik werk vanuit de Chinese geneeskunde en zie lichaam en geest als één geheel. Functioneert de één niet optimaal dan krijgt de ander daar uiteindelijk last van. Wij gaan er samen achter komen wat voor jou de beste aanpak is. 

Een ongemak ontstaat vaak vanuit een disbalans. Ons lichaam is een ster in het compenseren van een probleem, totdat het niet meer gaat en je lichamelijke klachten krijgt. 

Tijdens de behandeling stimuleer ik jouw lichaam om opzoek te gaan naar een nieuwe, betere balans. Het ligt aan de aard van de klacht hoelang jouw lichaam nodig heeft om de balans te herstellen. In de eerste sessie zullen we dan ook bespreken wat de beste behandelmethodes zijn voor jou.

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Veel liefs,
Esmée

Reiki massage

Volg je mijn avonturen ook al via Instagram?